7 BENEFICII ALE INSTALARII ECHIPAMENTELOR DE JOACA IN SCOLI, GRADINITE SI CRESE

Utilitatea echipamentelor de joaca in institutiile de invatamant

Utilitatea echipamentelor de joaca in institutiile de invatamant
Tot mai multe școli, gradinite si crese îmbrățișează ideea de a avea instalate echipamente de joaca de calitate în locurile lor de joacă. În zilele noastre, există o gamă de echipamente grozave pe care le-ați putea încorpora în locul de joacă al școlii. În timp ce se întâmplă acest lucru, s-ar putea să vă întrebați despre beneficiile specifice ale instalării de noi echipamente de joacă la școala dvs. Aici, la CityPlay, îi îndrumăm pe clienți astfel incat sa gaseasca echipamentele potrivite pe care să le aibă în locul de joacă pentru a obține cele mai bune rezultate.

Puteți căuta în gama noastra de produse unele dintre cele mai bune opțiuni de echipare pentru terenurile de joacă școlare pe care le puteți avea în școala dvs. Echipa noastră calificată și experimentată furnizeaza unele echipamente de joc extrem de benefice. Experții noștri de la CityPlay au o cunoaștere aprofundată a beneficiilor educaționale ale jocului de înaltă calitate pentru copiii de toate vârstele. Echipamentele noastre de joaca sunt concepute pentru a răspunde acestor probleme și pentru a ajuta copiii să-și dezvolte o serie de abilități, cu unele dintre următoarele beneficii cheie:

1. Încurajează jocurile în aer liber și alte activități
Este mai puțin obișnuit ca, copiii să se joace afară în zilele noastre, având în vedere disponibilitatea dispozitivelor tehnologice care îi țin în interior. Deși acest lucru se întâmplă adesea acasă, poate afecta elevii si atunci când sunt la școală. Copiii pot avea tendința de a rămâne mai mult în interior în timpul pauzelor. Cu toate acestea, instalarea de echipamente de joacă grozave în școala dvs. poate schimba situatia foarte mult. Echipamentul ideal îi va atrage pe copii să se joace afară, în comparație cu o zonă de joacă care este goală.

Avem o gamă largă de echipamente de joacă în aer liber, care nu sunt potrivite doar pentru elevi, ci sunt si foarte atrăgătoare pentru ei. Acestea sunt eficiente în încurajarea activităților în aer liber. Aruncați o privire la jocul de apă și jocul cu nisip pe care copiii îl pot alege. Odată ce copiii vor vedea și vor folosi traseele de alpinism, sport și aventură pe care le avem la CityPlay, vor aștepta cu nerăbdare pauze și mai multe. Se vor juca mai mult afară, ceea ce este foarte benefic în comparație cu jocul în interior.

2. Îmbunătățește sănătatea fizică a copiilor
A avea echipamentul ideal de joacă pentru școală îmbunătățește mult sănătatea fizică a copiilor în timp ce se joacă. Cu suficient echipament, elevii nu vor mai sta în jurul locului de joacă, ci vor folosi echipamentul disponibil. La CityPlay, avem alegeri excelente pentru echipamentele pe care le puteți instala în locul de joacă al școlii. Puteți obține echipamente pentru alpinism, alunecare, echilibrare și întindere. Instalând echipamente de fitness, workout si trasee furnizate de CityPlay, le oferiți elevilor din școala dvs. șansa de a crește mai sănătos din punct de vedere fizic.

De asemenea, avem o serie de seturi de alpinism și alte articole care pot dezvolta abilitățile fizice ale elevilor. Articolele noastre sunt bune pentru exerciții cardiovasculare. În general, dispunerea unui echipament joacă sau echipament de fitness adecvat este benefic pentru copii, deoarece îi menține în formă și sănătoși. Gama largă de echipamente de fitness pe care o avem poate fi utilizată pentru exercițiile la nivelul musculaturii intregului corp. Puteți căuta prin magazinul nostru online echipamentele de joacă pentru școli care să se potrivească elevilor dvs. Avem multe opțiuni diferite pentru vârste și niveluri de abilități diferite.

3. Dezvoltă abilități sociale în rândul elevilor dintr-o școală
Copiii dintr-un loc de joacă gol pot pur și simplu să stea sau să se miște destul fără scop. Cu toate acestea, copiii dintr-un loc de joacă cu un anumit echipament de joacă îl pot folosi în cooperare si pentru a invata jocul in echipa. Echipamentele, cum ar fi ansamblurile de joaca, traseele de aventură, balansoarele și multe alte echipamente care necesită mai mult de un utilizator, vor încuraja socializarea. Copiii pot învăța să vorbească și să interacționeze între ei în timp ce se joacă. Acești copii pot forma grupuri sau echipe și pot lucra împreună. Adesea, elevii care socializeaza vor deveni mai încrezători. Sunt capabili să se exprime mai bine atunci când sunt împreună cu prietenii și familia. Vedeți ansamblurile de joaca, traseele de aventură și echipamentele de gimnastică în aer liber pe care le avem la CityPlay, care încurajează socializarea.

4. Dezvoltă creativitatea elevilor
Un loc de joacă cu echipamentul potrivit oferă copiilor dintr-o școală o mulțime de oportunități de a încerca lucruri noi. Spre deosebire de un loc de joacă fără echipamente, unde copiii pot merge sau alerga, unul cu echipamente le permite copiilor să fie foarte creativi. Jocurile educationale si interactive pe care le avem in magazinul nostru online pot fi utilizate de copii pentru o serie de funcții. Veți fi surprins de cât de creativi pot deveni copiii. 


5. Îmbunătățește învățarea elevilor
Deoarece învățarea este un proces și o experiență pe tot parcursul vieții, are mult sens să ai elemente care pot facilita învățarea. În timp ce învățarea care are loc în sala de clasă este excelentă, învățarea care are loc în exterior este, de asemenea, foarte importantă. Instalând echipamente de joacă pentru școală, creați un spațiu întreg în care copiii pot învăța o mulțime de lucruri. Orice învață afară va completa cu siguranță ceea ce învață în clasă

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 17:00

0731.326.749 0735.442.201 info@cityplay.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!