Echipamente de fitness pentru exterior cu sistem hidraulic

Echipamente de fitness pentru exterior cu sistem hidraulic
 

V-ati putea imagina o sala de fitness, cu aparate de fitness profesionale, amenajata in aer liber?
 

 


 

Cu siguranta fitness-ul in aer liber are foarte multe beneficii demne de luat in considerare in momentul in care stabiliti daca este necesar sau nu ca proiectul dumneavoastra sa contina amenajarea unei astfel de zone. In primul rand oferi acces gratuit comunitatii la sport, miscare si efectuarea exercitiilor fizice la aparate reproduse dupa cele care se gasesc in salile de fitness. In al doilea rand, oferi parintilor si bunicilor o zona de relaxare si socializare in care isi pot petrece timpul si isi pot supraveghea in acelasi timp copiii, atunci cand cei mici sunt la locul de joaca.

 

Problema echipamentelor de fitness in aer liber pe care le gasiti uzual in parcuri si spatii publice, fata de aparatele ce se gasesc in salile de sport, este aceea ca cele dintai sunt doar niste simulatoare, astfel grupele de muschi nu sunt lucrate la aceeasi intensitate iar rezultate reale ale exercitiilor fizice pot aparea intr-un termen foarte lung.


 

Cityplay va pune la dispozitie o solutie atractiva si foarte eficienta: gama de echipamente de fitness pentru exterior Urbanix. Acestea au un sistem hidraulic modern unic patentat ce permite utilizatorilor sa isi antreneze toate grupele principale musculare dar si efectuarea antrenamentelor cardio-vasculare.

 

Sistemul hidraulic bidirectional brevetat poate fi setat in opt pozitii diferite, fiecare reprezentand un grad de dificultate diferit, de la usor spre dificil. Astfel, utilizatorii au posibilitatea de a se antrena intr-un ritm adecvat si progresiv, in functie de conditia lor fizica.




Scaunele, manerele si spatarele sunt realizate dintr-un compus poliuretanic, oferind un strat moale si o suprafata ergonomica, pentru confortul utilizatorilor, asemanatoare cu cele gasite in salile de fitness. De asemenea, sunt concepute pentru a rezista la utilizarea intensiva in aer liber. 

 

Toate aceste caracteristici sunt completate de un design deosebit, modern inspirat de aparatele de fitness profesionale.




Echipamentele de fitness pentru exterior cu sistem hidraulic Urbanix sunt unice in lume si au fost create pentru a oferi oamenilor o experienta diferita a fitnessului in aer liber. Cu aceste echipamente integrate poti realiza o adevarata sala de fitness intr-un spatiu exterior.

  

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 17:00

0731.326.749 0735.442.201 info@cityplay.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!